Print Friendly and PDF

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Τηγανίτες κανέλας

Προκλητικά νόστιμες!!!

DSC_0062

Υλικά
1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.γ. baking powder
1/4 κ.γ. αλάτι
1 κ.σ. ζάχαρη
1 κ.γ. κανέλα
240 ml.(1 κούπα)γάλα με χαμηλά λιπαρά
1 αβγό
1 κ.σ. βούτυρο λιωμένο(προαιρετικά)


Εκτέλεση
Ανακατεύουμε σε μπολ αλεύρι,baking powder,κανέλα,αλάτι και ζάχαρη.

DSC_0001

Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε γάλα,αβγά και βούτυρο.Ενώνουμε τα 2
μείγματα και ανακατεύουμε με σύρμα πάντα,να ενωθούν πολύ καλά.

DSC_0002


Σε αντικολλητικό τηγάνι,που έχουμε ζεστάνει καλά,ρίχνουμε 2 κ.σ. για κάθε
τηγανίτα.Περιμένουμε να πάρουν χρώμα από τη μία μεριά και γυρίζουμε
και από την άλλη.

DSC_0003

Σερβίρουμε με μέλι ή Nutella.

DSC_0058

2 σχόλια:

  1. Τέλειες οι τηγανίτες Αλέκα μου!!
    Τις έφτιαξα νωρίτερα για πρωινό και μπορώ να πω κατανάλωσα αρκετές!!!
    Έβαλα μέσα και 1 τριμμένο μήλο, και απο πάνω μέλι και εξτρα κανελίτσα!!
    Θα τις ξαναφτιάξω σίγουρα, πανεύκολες, γρήγορες και πολύ νόστιμες!!!
    Σε ευχαριστώ!
    =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι τηγανίτες ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ!!!
    Αφράτες,αρωματικές,πεντανόστμες!!!
    Τις φάγαμε με μερέντα και ήταν ΚΟΛΑΣΗ!!
    Μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...