Print Friendly and PDF

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Μανιτάρια στιφάδο

Γεύση από σπίτι!
DSC_0014

Υλικά
1/2 κούπας λάδι
4-5 μεγάλα κρεμμύδια σε φέτες
2 σκελίδες σκόρδο σε φέτες
1/2 κιλό μανιτάρια μέτρια σε φέτες
2 μεγάλες ντομάτες στο μούλτι ή 1/2 κουτί κον-κασέ
1 κ.γ.κέτσαπ
3-4 κόκκους μπαχάρι
5-6 κόκκους πιπέρι
1 φύλλο δάφνης
αλάτι

Εκτέλεση
Σοτάρουμε στο ζεστό λάδι τα κρεμμύδια και το σκόρδο μέχρι να γυαλίσουν καλά.

DSC_0001 

Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα μανιτάρια,την ντομάτα και την κέτσαπ,το μπαχάρι,
το πιπέρι,τη δάφνη και το σχετικό αλάτι.

DSC_0002

Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγομαγειρεύουμε το φαγητό μέχρι να μείνει με τη
σαλτσούλα του.
Σερβίρουμε με μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

DSC_0017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...